Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal is een spectaculaire variant van voetbal, waarbij de spelers zichzelf in een opgeblazen bal duwen. Dit pak dient als bescherming, maar ook als wapen. Hiermee kunnen door spelers de gekste tricks gemaakt worden. Dit zorgt voor een spectaculaire ervaring waarbij de spelers zullen rennen, vliegen en rollen! Het is geweldig om te doen, maar ook hilarisch om te zien. Het is een fysieke maar ook een mentale veldslag, wat fantastisch zal werken op de lachspieren. Durven jullie deze uitdaging aan?
Maak het je tegenstander zo moeilijk mogelijk door ze uit het veld te beuken, over de kop te stoten en door de lucht te laten vliegen. Niet alleen de bal is het doelwit, maar ook de tegenstander. Lukt het jou om de bal te veroveren? Of beter nog: lukt het je om overeind te blijven?
 

Facts

#: minimaal 6 deelnemers
​Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur
Locatie: O.a. Badhoevedorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Hillegom, Heemstede, Leiderdorp
Prijs: v.a. €19,75- per persoon. Lees hieronder
 

Meest gestelde vragen

Welke locaties zijn er allemaal mogelijk?
We hebben de beschikking over alle gymzalen in Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Hillegom, Heemstede, Leiderdorp, Lisserbroek, Zwanenburg, Zwaanshoek, Rijsenhout, Abbenes en Vijfhuizen. We kijken daarbij naar de beschikbaarheid.

Is dit alleen voor vrijgezellenfeestjes?
Zeker niet! Je kan dit ook doen met een vriendengroep, familie of een sporteam!
Cookie instellingen