Sporttoernooien

Omdat we beschikken over verschillende sporthallen in de regio, hebben we voor iedere groep de perfecte locatie. We hebben accommodaties die groot en kleiner zijn, met en zonder horecagelegenheid. Op die manier kunnen we altijd een sporthal kiezen die het beste aansluit op jouw wensen voor het ideale bedrijfsuitje.

Beschikt jouw bedrijf over echte voetbaltalenten? Kies dan voor een zaalvoetbaltoernooi als bedrijfsuitje! Zijn jullie toch beter met de armen in plaats van de benen? Kom dan gezellig volleyballen, badmintonnen of basketballen.

Badminton is een leuke racketsport voor ieder niveau! De spelvormen van badminton bestaan uit enkelspel of dubbelspel, jullie zijn vrij om zelf de speelvorm te bepalen. Wanneer jullie met een grote groep komen, raden wij aan om dubbelspel te spelen, zodat er meer mensen tegelijkertijd kunnen spelen. Het toernooi bestaat uit een poulefase en vervolgens uit meerdere finales (afhankelijk van het aantal spelers/teams). De wedstrijden duren 10 minuten.

Volleybal is een leuke teamsport waarbij een goede samenwerking en duidelijke communicatie erg belangrijk zijn. Volleybal speel je in teams van 6 spelers. De wedstrijden duren 10 minuten. Tijdens het toernooi bestaan de wedstrijden dus uit 1 set, zodat er veel korte wedstrijden gespeeld kunnen worden. Het toernooi begint met een poulefase en vanuit deze fase gaan er teams door naar de finales. Uiteindelijk gaat er natuurlijk één team met de winst vandoor!

Zaalvoetbal is de perfecte sport voor voetbalfanaten! Zaalvoetbal wordt gespeeld in teams van 5 spelers en de wedstrijden duren 10 minuten. Deze tijd kan aangepast worden indien gewenst. Omdat er bij zaalvoetbal maar 1 veld gebruikt kan worden, is dit een sport die vooral geschikt is voor kleinere groepen zodat iedereen zoveel mogelijk bezig is. Het toernooi is het meest ideaal als er 4 teams zijn. Dan kunnen alle teams een keer tegen elkaar spelen en wordt er tenslotte een verliezende finale gespeeld en een winnende finale voor de eerste plek.

Basketbal is een snelle en uitdagende sport waarbij er ook weer goed samengewerkt moet worden. Net als zaalvoetbal, speel je bij basketbal ook in teams van 5 tegen 5. De wedstrijden duren 10 minuten en het team met de meeste punten wint. Het toernooi bestaat uit een poulefase en finales.
Tijdens de sporttoernooien maken we gebruik van een app waar jullie van tevoren teams in kunnen samenstellen en een persoonlijk speelschema kunnen maken. Op die manier heeft iedereen een overzicht van de teams en de speeltijden. Er is altijd een medewerker van ons bij om het toernooi te begeleiden.