ARCHERY TAG

Archery tag is LIT! Deze nieuwe rage staat klaar om de Haarlemmermeer voor zich te winnen. Met een masker op je gezicht en een pijl en boog in je handen ga je het speelveld veroveren. In de zaal worden allerlei items gezet waar je achter kunt schuilen en van daaruit ga je het andere team uitschakelen! Er zijn vrije spellen waarbij je op elkaar schiet, maar ook waarbij je als eerste de schijven van je tegenstander uit het target moet schieten. Heel veel mogelijkheden voor een top middag!
 
Jaaa, opschieten, we gaan!

Facts

Leeftijd: 8+
#: minimaal 6 deelnemers
​Tijdsduur: 2 tot 2,5 uur, waarvan 1 uur archery tag
Locatie: Leiderdorp, Heemstede, Hillegom, Lisse en Haarlemmermeer: o.a. Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp
Prijs: 19,75,- p.p.
Eten: niet inbegrepen, wel mogelijk. Lees hieronder!
 

Meest gestelde vragen


Welke locaties zijn er allemaal mogelijk?
We hebben de beschikking over alle gymzalen in Leiderdorp, Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp, Hillegom, Lisse, Heemstede, Lisserbroek, Zwanenburg, Zwaanshoek, Rijsenhout, Abbenes en Vijfhuizen. We kijken daarbij naar de beschikbaarheid.

Hoe wordt de zaal aangekleed?
We bouwen (mogelijk samen met de deelnemers) de gymzaal om tot een archery arena! Daarbij maken we ook gebruik van lichten en geluid. 

Een feestje duurt 2 tot 2,5 uur. Wat wordt er allemaal gedaan in die tijd?
Naast archery tag (ongeveer 1 uur) wordt er tussendoor wat gedronken en worden andere spellen gedaan. Dat kan van alles zijn, van trefbal tot pionnenroof! Na 2 uur is er nog een half uur om te eten. Met vrijgezellenfeesten of bedrijfsfeesten kunnen we dit vanzelfsprekend anders opzetten.

Welke menu's zijn er?
We hebben 2 menu's samengesteld die afhankelijk van de locatie besteld kunnen worden. Bij een horeca menu komt er standaard een half uur erbij. 
 
Menu 1:Friet met saus, snack, limoande en een ijsje  6,50
Menu 3: Snoep, chips en limonade 3.80
De limonade is onbeperkt, omdat het best inspannend is!

Is het eten verplicht? 
Nee, een archery tag feestje kan gereserveerd worden exclusief eten.
Cookie instellingen